Feest bij 120 jaar Schutterij Prins Hendrik

In 1904 werd in Sint Odiliënberg Schutterij Prins Hendrik opgericht. Nu 120 jaar later zijn we nog steeds een actieve en bloeiende vereniging met hart voor de Limburgse traditie.

Dit jaar vieren we ons jubileum tijdens een feestweekend op vrijdag 23 augustus t/m zondag 25 augustus. Dit feestweekend zal plaatsvinden in een feesttent aan de Linnerweg, tegenover het gemeentehuis.

Vrijdag 23 augustus – Paaf Alaaf!
Een feestavond met de top van de Limburgse Vastelaovesartieste! De entree is GRATIS!
We starten om 20.00 uur met een bomvol programma. Niemand minder dan John Tana, Big Benny, Tobias Berger, Danny Pouwels, Spik & Span, Patrick Gerets en Marleen Rutten zullen deze avond de tent totaal op de kop zetten!

Zaterdag 24 augustus – Drietalschieten
Vanaf 14.00 uur maken we er een gezellige middag van waarbij iedereen de kans heeft om met de schuttersbuks te schieten. Maak een drietal, koop een schietkaart en ga de strijd aan met de andere drietallen. Iedereen kan meedoen, per drietal mag er maximaal 1 lid van een schutterij meeschieten. Het is dus echt een middag voor vrienden, familie, verenigingen enz. uit Berg en omstreken.
Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en een DJ die voor het entertainment zorgt.

Zondag 25 augustus – MLSB Bondsschuttersfeest
Om 13.30 uur trekt er een traditionele schuttersoptocht door de straten van Berg waarna er een schietwedstrijd en diverse nevenwedstrijden voor de schutterijen plaats zullen vinden op de feestweide. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit mee te beleven en een hapje en drankje te komen doen op de feestweide.

Veer zeen ós oppe sjöttewei!
Schutterij Prins Hendrik