Beste dorpsgenoten,

Op vrijdag 26 april presenteren wij jullie het nieuwe Koningspaar van Schutterij Prins Hendrik. In september schoot Tim Wolfhagen de vogel af en werd daarmee Koning van onze schutterij. Tim zal vergezeld worden door zijn vrouw Claudine als Koningin en 2 hofdames!
We presenteren het Koningspaar aan het dorp op vrijdag 26 april. Om 20.30 haalt een delegatie van de schutterij het Koningspaar thuis op (Reutjesweg) en marcheren we naar ons clublokaal Le Carrefour Preuf & Proost. Hier is voor iedereen de gelegenheid om ons Koningspaar te bewonderen.
Het eerste schuttersfeest waar ons Koningspaar zal schitteren is op zondag 28 april in Thorn waar de optocht om 13.30 uur zal vertrekken.

Heb je zelf interesse om te komen schieten bij de schutterij? Je mag altijd vrijblijvend een keer komen oefenen, we schieten op vrijdagavond om 19.00 uur bij ons schutterslokaal tegenover Partycenter d’n Zwarten Berg (langs de provinciale weg richting Posterholt). Meer info? Mail naar secretaris@schutterijprinshendrik.nl

Met vriendelijke schuttersgroet,
Beschermheer, bestuur en leden Schutterij Prins Hendrik